Фюри избра цигански огън в Англия пред среща с Тръмп в Белия дом


Фюри избра цигански огън в Англия пред среща с Тръмп в Белия дом

3415 0

Новият шампион на Световния боксов съвет - Тайсън Фюри, предпочете да се завърне във Великобритания и да живее няколко дни цигански живот, пред това да се срещне с американския президент Доналд Тръмп. Преди малко над 48 часа Фюри победи Дионтей Уайлдър с технически нокаут и взе единствената титла, която не бе печелил. След успеха той е получил покана и от Папа Франциск за визита във Ватикана, но мечтата му в момента е да си запали цигански огън в родината си.

Циганския крал бе посрещнат от голяма група екзалтирани фенове на летището в Манчестър. Наложи се той да бъде ескортиран от полицията поради големия наплив на аеропорта.

"Сега ще си почина. Ще се прибера вкъщи, ще извадя караваната, може да си направя разходка из страната. Ще запаля стария цигански огън. Децата ще тичат край огъня. Не мисля, че има по-голяма свобода от това. С всички грандиозни амбиции, които имат хората, не мисля, че има по-велико чувство за свобода от това да лежиш в караваната по средата на нищото и да слушаш шума на поточето или пукащия огън. Това е заложено в мен, така съм отгледан. Дори да живеех в замък, винаги щях да искам да спя в каравана", сподели 31-годишният Фюри, който има пет деца от съпругата си Парис. Баща му Джон обаче стигна по-далеч и го призова да сложи край на кариерата си. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама