Може да отнемат целия хонорар на Фюри заради изцепката с кръвта


Може да отнемат целия хонорар на Фюри заради изцепката с кръвта
Снимка: Guliver/GettyImages

15412 0

Будната съвест на спорта в Америка - Атлетическата комисия, в случая на щата Невада, се е задействала по повод отвратителната постъпка на Тайсън Фюри по време на мача между двамата в Лас Вегас. В момент, в който двамата бойци бяха в клинч, а от ухото на американеца течеше кръв, Фюри пробва на вкус и облиза капка от нея.

Според промоутъра Рики Мириджиън, Атлетическата комисия на Невада може да отнеме целия хонорар на британеца от боя, който към момента е 33 милиона долара. Мириджиън призова боксовия журналист Майк Копингер да провери тази информация.

"Според слуховете: Атлетическата комисия на Невада ще удържи целия хонорар на Тайсън Фюри, заради това че "пробва и облиза кръвта" на Дионтей Уайлдър", написа промоутърът в Туитър. Това не е първият път, в който пропълзява такъв слух. Още в деня на мача украинският боксьор Иван Редкач написа в Instagram призив да не се отнема лицензът на Фюри и хонорарът му заради тази постъпка. А каква е диетата на Тайсън, помогнала му да победи Уайлдър, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички