Бащата на Фюри: Сега е моментът Тайсън да се пенсионира


Бащата на Фюри: Сега е моментът Тайсън да се пенсионира
Снимка: Guliver/GettyImages

12191 0

Джон Фюри иска неговият син Тайсън Фюри да се откаже от бокса сега и да не преследва среща с Антъни Джошуа или трети двубой с Дионтей Уайлдър. В събота вечер Фюри победи безапелационно Уайлдър и прикова всички погледи към него.

"Искам синът ми да се пенсионира сега. Това е моето мнение. Той направи достатъчно, няма какво повече да доказва. Доказа, че е заслуженият шампион на тази страна. Вече 13 години е професионалист и винаги е бил нечий съперник", заяви Джон Фюри.

"Той е на 32 години, има младо семейство и вярвам, че децата му заслужават баща. Направи достатъчно и това му го казах. Смятам, че все пак го е обмислял, не може да направи нищо повече - спечели всичко възможно и при аматьорите, и при професионалистите. Единствено няма златен медал от Олимпиада, защото не е бил. Даде всичко на бокса, сега е време да поживее", допълни още той. А какво каза Тайсън на баща си, когато се чуха след нокаута над Уайлдър - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички