На Острова вече мечтаят за Джошуа - Фюри, ето къде може да се проведе зрелището


На Острова вече мечтаят за Джошуа - Фюри, ето къде може да се проведе зрелището
Снимка: Getty Images/Guliver

3432 0

Дългото чакане в света на бокса за нов абсолютен шампион може да приключи, ако Антъни Джошуа и Тайсън Фюри се разберат за двубой през едното лято. Двамата британци държат всички колани, след като Фюри победи Дионтей Уайлдър в реванша помежду им в Лас Вегас.

До преди този двубой именно Уайлдър-Джошуа бе сред най-дългоочакваните събития, но загубата на американеца доста променя нещата. Евентуален сблъсък между Ей Джей и Фюри би било сред най-големите спортни събития във Великобритания и феновете там вече си мечтаят за подобен развой на събитията.

Джошуа, който е астоящият шампион на WBA, WBO и IBF - е готов да заобиколи предстоящия си двубой с Кубрат Пулев през юни, за да се изправи срещу Фюри. Това заяви неговият промоутър Еди Хърн.
Междувременно представителят на Фюри - Франк Уорън също иска подобен двубой, стига да е направено при условията му. Пред TalkSport той разкри още, че Уайлдър има 30 дни, за да се възползва от клаузата за реванш след поражението си в Лас Вегас.

Освен всички обичайни политики, като предишни ангажименти и разделяне на хонорарите, мястото на двубоя ще бъде огромен фактор в преговорите. Със сигурност феновете на Острова искат да видят този сблъсък у дома, като "Уембли", "Тотнъм стейдиъм" са сред мечтаните места за провеждане на зрелището, но кои са останалите възможни дестинации вижте в нашата галерия.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички