СНИМКА: Специалният момент между Фюри и съпругата му след победата срещу Уайлдър


СНИМКА: Специалният момент между Фюри и съпругата му след победата срещу Уайлдър
Снимка: Instagram

14105 0

Тайсън Фюри  впечатли феновете на бокса с победата си срещу Дионтей Уайлдър в един от най-чаканите двубои. Британецът успя да надделее в 7-ия рунд след технически нокаут пред пълната зала.

Малко след успеха му на ринга се качи и неговата съпруга - Парис, като двамата се погледнаха един друг, изглежда наслаждавайки се на дългоочаквания успех и от двамата. "Просто не можеше да се справи по-добре, перфектно представяне от негова страна. През цялото време бяхме нясно колко е опасен Уайлдър, но с все удар успяваше да го нарани и да го разклати и това бе целта му. Никога не се съмнявайте в него", зави Парис след двубоя.

Неговата половинка Парис Фюри го подкрепяше неотлъчно през цялото време и стискаше палци. Дамата признава, че е имала своите тежки моменти с "Циганския крал" особено в периода, в който той злоупотребяваше с наркотични вещества, но никога не го е оставила. Насладете се на ГАЛЕРИЯ на невероятната Парис Фюри - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички