Часове преди мача: Хулиганите на Левски разбиха тези на Айнтрахт в меле


Часове преди мача: Хулиганите на Левски разбиха тези на Айнтрахт в меле
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

20256 0

Част от хулиганите на Левски са победили такива на Айнтрахт Франкфурт в уговорен бой часове преди футболната среща между двата тима. Те спорят в плейофната фаза за влизане в групите на Лига на конференциите. 

Уговорен бой между българи и германци

Запалянковците се разбрали за схватка между групи от по 15 души, като в четвъртък следобед се появиха първите информации, че родните фенове спечелили схватката. В последните минути новината бе потвърдена и от авторитетната хулиганска мрежа - Hooligans.cz. 

Припомняме ви, че запалянковците на германския тим са сред най-сериозните в цяла Европа и често се стига до инциденти с тяхно участие при гостуванията им извън Германия. Любопитен е и фактът, че столичните органи на реда не са успели да осуетят уговорката на феновете, тъй като полицията е изключителна стриктна в това отношение през последните години. 

Опит за още една схватка

До SportLive.bg достигнаха информации за комуникация между германците и фенове на ЦСКА, които също са приели предложение за организиран бой между представители на двете агитки, но дотук се изчерпват данните към този момент. 

Тази сутрин бяха разпространени и снимки в социалните мрежи на хулигани на Левски, от които се вижда, че са обикаляли столичните улици в сряда вечер с мисълта за среща с германски запалянковци. Към този момент няма информация за инциденти. 

Вижте последната молба на ръководството на Левски към феновете преди двубоя с Айнтрахт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички