"Опитай отново": Левскар прогнозира успех с... 4:0, от Айнтрахт му отговориха (СНИМКА)


"Опитай отново": Левскар прогнозира успех с... 4:0, от Айнтрахт му отговориха (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

10615 0

Остава съвсем малко до началото на първия от двата сблъсъка между Левски и Айнтрахт Франкфурт. Първият дуел е на Националния стадион "Васил Левски", като ще започне в 20:00 часа. Залогът е ясен - попадане в груповата фаза на Лигата на конференциите.

Малко преди срещата от Айнтрахт Франкфурт използваха личния профил на клуба в социалната мрежа Twitter, за да попитат своите привърженици за прогноза за изхода на срещата. За целта бе използвано видео, на което бързо се сменят възможни резултати.

Идеята е или феновете да дадат своята прогноза, или да стопират бързо сменящите се резултати. В коментарите се включиха и български привърженици, които подкрепят Левски. Около един от тях се стигна до куриозна ситуация.

Той спря видеото при резултат 4:0 и го публикува като отговор. "Дай Боже, Амин" - добави като коментар, като прибави и смеещ се емотикон, както и две скръстени ръце в знак на молитва.

Човекът, отговарящ за социалните мрежи на Айнтрахт Франкфурт, подходи с доза хумор в случая. "Имаше технически проблем. Моля опитайте отново" - отговори той от името на "орлите", като също добави забавен емотикон.

Срещата бе поверена на шведа Адам Ладебак, като се очаква Националният стадион да бъде препълнен. Ще можете да следите плейофа за групите на Лигата на конференциите Левски - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички