На "Герена" се канят за нещо голямо: Нека покажем, че тук е едно най-тежките места за гостуване


На "Герена" се канят за нещо голямо: Нека покажем, че тук е едно най-тежките места за гостуване
Снимка: levski.bg

1463 0

Една от групите с най-върли футболни запалянковци в България "Ултрас Левски" опита да надъха феновете на столетния клуб в часовете преди първия плейоф за груповата фаза на Лига на конференциите срещу Айнтрахт Франкфурт.

Фракцията припомня, че от години запалянковците на родния колос не са имали възможност да се изправят срещу фенове от такова високо ниво, каквито са тези на "орлите". 

Родните фанатици се надяват на победи по трибуните и терена. В първото отношение се очаква осезаема разлика тази седмица. Причината е домакинския фактор и огромната разлика в броя на билетите за двете агитки. 

Позицията на феновете

"Левскари,

остават няколко часа до поредната европейска вечер пред препълнен национален стадион, за която е повече от излишно да говорим какво значи за всички нас.

Този мач, обаче, ще бъде по-различен за феновете. И по-специално за онези, за които футболната среща е не просто наблюдаване на едно спортно събитие, а за всички, които подкрепата във всяка една минута и себераздаването до последен дъх са начин на мислене, на поведие и, всъщност, начин на живот. Срещу нас тази вечер се изправя най-голямата трибуна от много време насам. Почти две десетилетия нямахме възможност да премерим сили с агитка от най-високо ниво, но ето че и този момент настъпи.

Имаме чудесен пример от младия ни български капитан, който със своята непримиримост на терена заразява целия отбор и имаме възможност да се радваме на борба и дух от първата до последната минута. Не сме имали по-добра възможност да покажем не само на немците, а и на цялата ултра общност по света, че Синя София не е Барселона или Лондон, а е едно от най-тежките места за гостуване.

Пеене, пеене и пак пеене, докато приключи мача! А вярваме, че ще имаме повод и за пеене дълго време след неговия край!

Ад да настане, глас да не остане!

ЛЕВСКИ СОФИЯ - ТРИУМФ НА ВОЛЯТА!", пишат крайните фенове на столетния клуб. 

Следете Левски - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички