Ръководството на Левски с последна молба към феновете преди битката с Айнтрахт Франкфурт


Ръководството на Левски с последна молба към феновете преди битката с Айнтрахт Франкфурт
Снимка: Levski.bg

1996 0

Ръководстовото на Левски се обърна към феновете на клуба в часовете преди домакинството на Айнтрахт Франкфурт. Двата тима ще премерят сили тази вечер от 20:00 часа в първи плейофен двубой за влизане в групите на Лига на конференциите. 

От "Герена" помолиха запалянковците да спазват ред на Националния стадион "Васил Левски" и да не се стига до прояви на "расизъм, ксенофобия, дискриминация, политически лозунги, забранени символи и пиротехника". 

Вратите на съоръжението ще отворят още в 18:00 часа и най-нетърпеливите фенове ще могат да заемат местата си на стадиона в центъра на София.

Съобщението до феновете

"Левскари,

Днес е големият ден за всички нас. Заедно - клуб, отбор и публика минахме през много, за да достигнем до тази награда – двубой с един от най-силните тимове в Европа. Нека отново бъдем за пример на всички, както бяхме в домакинството на „Апоел“ (Беер Шева). Тогава освен, че отборът ни показа европейско ниво, публиката ни също бе такава – еталон за всички и като подкрепа, и като поведение.

Подкрепяйте отбора без прояви на расизъм, ксенофобия, дискриминация, политически лозунги, забранени символи и пиротехника.

Вратите на Националния стадион „Васил Левски“ отварят в 18:00 часа. Очакваме ви, за да сътворим поредната незабравима „синя“ вечер.

Само „Левски“!", пишат от столетния клуб в официалните си канали. 

Следете Левски - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички