За разлика от Барселона! Фенове на Айнтрахт: Българите не ни дават картите си!


За разлика от Барселона! Фенове на Айнтрахт: Българите не ни дават картите си!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

18886 0

Любопитни разговори водят феновете на Айнтрахт в часовете преди първия мач срещу Левски в плейофите на Лига на конференциите. Германският тим гостува в София тази вечер от 20:00 часа.

Логично, една от засегнатите от тях теми беше за присъствието по трибуните на "Васил Левски" довечера. "Знае ли се колко зрители ще има днес на стадиона и колко от тях ще са фенове на Айнтрахт?", запита запалянко във форума на transfermarkt.com.

A oтговорът от страна на "Shearer13" гласи: "Разпродадени за броени часове... 45 000. Щеше да се разпродаде два пъти, предната вечер имаше опашки в магазините. 5% за феновете на Айнтрахт, 2250, може би още 600-700, но местните не си дават картите".

Любопитно е да се отбележи, че през сезон 2021/22 в Лига Европа 30 000 фенове на германския тим се изсипаха на "Камп ноу" в 1/4-финала срещу Барселона, при все, че им бяха отпуснати само 5000 билети. Като една от причините това да се случи тогава бе посочено, че притежателите на абонаментни карти за мачовете на каталунците са продали своите билети на съперника. Изглежда обаче в този подход сред "сините" фенове Айнтрахт удря на камък.

Иначе, във форума привържениците на германците коментират, че Левски ще влезе в мача отпочинал, тъй като мачът им от първенството в неделя беше отложен. Потребител с име "Scout 1959" пък пише, че е гледал последните мачове на "София" и смята, че довечера битката ще бъде трудна.

Фен на Айнтрахт припомня, че бившият играч и треньор на Левски Петър Хубчев е играл за Айнтрахт и пита кой го помни. Негов събрат пък обявява, че друг добре познат в Бундеслигата българин - Даниел Боримиров, е в момента в УС на Левски. Междувременно, стана ясно, че на трибуните няма да присъстват 45 000 - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички