Антъни застана зад Йосиф, за да шокира с ново разкритие: Питайте кой взима парите за... (ВИДЕО)


Антъни застана зад Йосиф, за да шокира с ново разкритие: Питайте кой взима парите за... (ВИДЕО)
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

5872 0

Един от най-успешните български плувци през последните десетилетия - Антъни Иванов, направи ново разкритие срещу родната федерация по плуване. 

Той намекна, че се е стигнало до скандално решение на ръководителите по темата с олимпийските стипендии до 2024 г. Едната била връчена на момиче, което не е участвала на Олимпиада и според Антъни - тя трудно би покрила нормативите. 

Иванов е на мнението, че дори във федерацията знаят способностите на момичето, което не е Диана Петкова. Той е на мнение, че по-честно би било, ако са били подкрепени полуфиналиста и финалиста - "Любо и Йосиф".

Разкритието на Иванов

"Предварително се извинявам на момичето - “знаеш, че не го правя с лоши чувства, но те те прецакаха и те купиха”. Отидете във федерацията и попитайте “кой взема олимпийската стипендия”, дадена за диапазон 2021-2024 г. при жените. Няма да отговорят да отговорят на медиите. Ако го сторят, много ще стане смешно. Ще последва въпрос “защо този човек”, но от федерацията нямат отговор.

Ще кажат, че е перспективна, а тя, извинявай, много трудно ще покрие норматив, даже невъзможно, а те го знаят. И при положение, че Диана е била на Олимпиада, при положение, че Любо е направил полуфинал, а Йосиф финал. Ти имаш две стипендии - дай ги на полуфиналиста и финалиста, ако трябва на финалиста и на жена - дай ги на Диана. Тя беше на Олимпиада, единствената жена. Жокер - не ги взема тя", призна Иванов пред подкаста "НИКВА СТОЙНОСТ".

Вижте защо сравниха Антъни Иванов и Бойко Борисов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички