Антъни Иванов с отговор: Говориш глупости и си проветряваш устата, г-н олиг*френ


Антъни Иванов с отговор: Говориш глупости и си проветряваш устата, г-н олиг*френ
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

3290 0

Един от големите таланти в плуването Антъни Иванов за пореден път атакува ръководството на федерацията, като този път повод бе изказване на Георги Аврамчев.

"Мицин е преминал 20 допинг проверки и всички са отрицателни. За да се ратифицира световния рекорд за юноши, първо трябва да излезе допинг пробата. Състезателите приемат само витамини. Антъни прекали - говори срещу съотборниците си, срещу бившия си треньор Вакареев. На крива ракета космосът ѝ пречи. Как беше - "наспах се, дойдох, видях и завърших пети", каза Аврамчев по повод изказвания на Антъни Иванов.

Отговорът на плувеца

"Аврамчев казал, че без трите момчета, с които плувах на щафета, нямаше да вляза в програмата за финансиране тази година. Аз не съм в тази програма. Миналата година дойдох на Световното заради тези три момчета, за да направим история. И те без мен нямаше да влязат във финала. Всеки зависи от всеки", започна Иванов.

"Говориш глупости и си проветряваш устата, г-н олиг*френ. Ти много добре знаеш колко си откраднал и че носиш часовник за 100 хиляди. Разхождаш се около басейна и се правиш на баровец с откраднати пари. Смешно е. Аз не съм взел една стотинка през цялата 2023 година, въпреки че влязохме на финал на световно", продължи родният плувец.

По думите му федерацията е използвала влизането на щафетата ни на световен финал, за да може да вземе повече средства - и съответно те да бъдат присвоени от Аврамчев. А наскоро Антъни Иванов обжалва наказание пред съда в Лозана, че не е бил открит на адрес на внезапна допинг проверка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички