ВИДЕО: "Общото между Антъни и Бойко Борисов е, че и двамата ги поръчаха отгоре"


ВИДЕО: "Общото между Антъни и Бойко Борисов е, че и двамата ги поръчаха отгоре"
Снимка: БГНЕС

39597 0

Един от най-добрите плувци на България - Антъни Иванов, бе специален гост на подкаста "НИКВА СТОЙНОСТ". Неговото участие е в епизод 27, който ще бъде наличен в платформите от 27 септември. 

В социалните мрежи обаче ексклузивно бе разпространена част от интервюто на Иванов, в която той обяснява за една от допинг проверките по негов адрес през изминалото лято. 

Заключението на водещите е, че арестът на Бойко Борисов от пролетта на 2022 г. си прилича по отношението към Антъни от страна на държавата. Плувецът отново отбеляза и двойния стандарт, който има по оста Иванов-Мицин.

Разказът и реакцията

"Аз станах първия наказан плувец, извикан за допинг проба. По време на състезание, на което нямам право да участвам. 

Те дойдоха и имаха заповед да проверят мен. Всъщност на заповедта им не го пишеше и заради това стана този скандал. 

Изглеждаше така, все едно се карам, защото не искам да ми вземат допинг проба. Не, просто заповедта им беше грешна. Просто те не знаеха дали ще стана първи или втори, защото се състезавах с Мицин. 

Няма как и да напишат името ми, защото ако напишат "първи", а той бие - трябва да вземат на него. Ако напишат "втори", а аз го бия - отново трябва да вземат от Мицин. 

Можеха да напишат, че искат да вземат конкретно проба от мен, но не искат да се знае, че я поръчват конкретно за мен. После човекът, който ме изследва, си призна, че е дошъл да ме провери. Каза ми:

"Мен ме пратиха да проверя теб, извинявай". Аз му казах, че си знам", обяснява Иванов. 

"Това е като случаят с Бойко Борисов. Нали знаеш - "отгоре идва". "Влез, а после ще те пуснем", реагираха част от водещите на подкаста след историята на плувеца.

Следете всичко най-интересно около Антъни Иванов със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички