Антъни Джошуа даде безценен съвет на Уил Смит след плесника (ВИДЕО И СНИМКИ)


Антъни Джошуа даде безценен съвет на Уил Смит след плесника (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

15915 0

Бившият шампион в тежка категория Антъни Джошуа видя голям проблем с плесника, който Уил Смит нанесе на Крис Рок по време на церемонията по връчването на наградите "Оскар". 

Един от най-коментираните случаи в света в последните 48 часа "постигна" своите цели, като церемонията имаше най-високия си рейтинг в последните 4-5 години, а от видеото се родиха куп шеги и "меме"-те (бел.ред - миймове?) с кадрите от видеото. 

Боксьорът се превърна в поредния човек, който коментира случая, но от чисто професионална гледна точка. Докато Джошуа поздравява действията на Уил Смит, той има проблем с начина, по който актьорът е ударил комедианта. 

"Гордея се с теб, братле. Но следващия път свий юмрука", написа Джошуа на "стори" в Instagram, използвайки общи снимки със Смит, за да превърне публикацията си в поредното "меме", посветено на плесника. 

Мнозина продължават да се чудят дали цялата случка е подготвена предварително между двамата, но е факт, че Смит щеше да нанесе далеч повече поражения по Крис Рок, ако беше използвал отличния си замах, за да удари своя "опонент" с юмрук, а не с плесник. 

Междувременно стана ясно, че реванш между него и Олександър Усик ще има. Действащият световен шампион ще се готви извън Украйна, като братята Кличко дадоха своята оценка на решението на Усик да напусне страната по време на военни действия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички