Звезда на Сити се включи в борбата с коронавируса


Звезда на Сити се включи в борбата с коронавируса
Снимка: Getty Images/Guliver

2191 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган дари средства, за да помогне на хората от град Хайнсберг в Германия, който бе сериозно засегнат от разпространението на коронавируса. Бившият немски национал поде инициатива, чрез която да осигури продукти от първа необходимост на тези, които са в нужда, като същевременно подпомогна и медицинския щаб в града.

„Следя новините и ситуацията в Германия. Видях снимките от Хайнсберг, който бе засегнат сериозно от заболяването. Затова реших да помогна в региона, където най-много се нуждаят от това. Благодаря на футболния клуб Биргден-Лангбройх- Швирвалденрант, които ме подкрепят, като раздават всички доставки по домовете, които съм изпратил. Ние, футболистите, независимо от това аматьорски или професионални, трябва да покажем солидарност и заедно да помогнем на тези, които имат нужда“, заяви Гюндоган.

За момента потвърдените случаи на заразени от коронавирус в Германия са близо 50 хиляди, като 325-тима от тях са починали. А ето кой бивш съотборник на Гюндоган реши да подпомогне засегнати от коронавируса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички