Футболист на Сити: Бруно Фернандеш симулираше за първия гол


Футболист на Сити: Бруно Фернандеш симулираше за първия гол
Снимка: Getty Images/Guliver

2591 0

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган смята, че Бруно Фернандеш е симулирал по време на ситуацията, довела до първото попадение за Манчестър Юнайтед във вчерашното градско дерби със Сити. В средата на първото полувреме съдията Майк Дийн отсъди нарушение в полза на „червените дяволи“ след въпросния фаул на Гюндоган, а от последвалия свободен удар Юнайтед стигна до откриващия гол в срещата.

Според немския халф на Манчестър Сити съдията не е трябвало да даде нарушение в полза на Манчестър Юнайтед, тъй като той не е извършил нарушение срещу Фернандеш. „Те бяха доста по-агресивни, особено след като вкараха първия гол в мача. Опитаха се да ни пресират много сериозно 10 минути след попадението. Започнахме срещата много добре, достигахме до тяхната половина, но ни липсваше финалния пас. Имахме доста корнери и получихме шанс да създадем повече ситуации, но не го направихме и това е нещо, което трябва да подобрим.“

„Бях много ядосан за нарушението преди първия гол – това не беше фаул. Докоснах топката и той падна на земята, крещейки. Не съм сигурен дали изобщо съдията видя ситуацията или просто автоматично реши, че е нарушение. Бях много разочарован, ако трябва да съм честен, защото бях замесен в ситуацията и ние допуснахме гол точно след нея“, каза Илкай Гюндоган след срещата.

Манчестър Юнайтед успя да спечели градското дерби с 2:0. А ето кой бе с най-сериозна заслуга за първия гол на Юнайтед в срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички