СНИМКИ: Дойде в България Делио Роси и вратовръзки и ризи вече не носи


СНИМКИ: Дойде в България Делио Роси и вратовръзки и ризи вече не носи
Снимка: Оф. сайт на Левски

2064 0

Делио Роси е един от най-именитите, ако не и най-именитият, мениджъри, водили български отбор в историята на Първа лига (и преди това "А" група). Той пристигна в Левски с реномето на много опитен, успял и уважаван специалист.

В България бяхме позабравили за Роси, особено след раздялата му с Фиорентина през 2012 година. Но във всички клубове, в които е бил, а те са повече от 10, винаги сме го виждали в достолепен костюм, с вратовръзка, често с бяла риза и елегантни обувки. По главата му - нищо, дори да е студено. Елегантен италиански сеньор...

Какво се случи след идването му в България? Господин Роси съвсем изостави елегантния стил и на всеки мач край тъчлинията се появява като на тренировка. Маратонки, анцунг, спортно яке и задължително спортна шапка.

Ако не греша, маратонките са винаги едни и същи, както и шапката.

Къде изчезна елегантният Роси, който дори когато наби Адем Ляич беше облечен с неудобни тесни панталони? И на какво се дължи тази смяна на стила? Дали италианецът не е толкова отдаден на работата си, че смесва тренировките с официалните мачове? Дали след 27-годишна кариера костюмите и вратовръзките не са му втръснали? Или пък му е все едно как изглежда в първенство като нашето?

Роси в България:

Роси в Италия:

Сн. 1 - в Сампдория; сн. 2 - в Палермо; сн. 3 - във Фиорентина; сн. 4 - в Болоня.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички