Паулиньо: Делио Роси дърпа отбора напред


Паулиньо: Делио Роси дърпа отбора напред
Снимка: Официален сайт на Левски

1205 0

Едно от новите попълнения на Левски - Паулиньо, бе изнран за най-добър играч за 24-ия кръг в Първа лига за представянето си срещу Черно море. Бразилецът се представя много добре с екипа на "сините", а срещу варненци Паулиньо се разписа веднъж за победата с 2:3. 

Бразилското крило заяви, че се е адаптирал сравнително бързо и сподели, че наставникът на Левски Делио Роси дърпа тима напред. "Той е опитен треньор, който е преминал през големи клубове в Италия. Ние трябва да се адаптираме към неговата философия, защото той ни дърпа напред. Благодаря на Господ, че получих шанс да играя в Левски. Моите съотборници ми помагат всеки ден и се надявам заедно с тях да печеля много награди. В България се чувствам добре и съм изключително щастлив. Адаптирането ми в Левски премина изключително леко и това се случи благодарение на всички в клуба. Те създадоха среда, в която ми беше лесно да го направя. 

Относно предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в неделя той допълни:"Всеки мач е изключително важен не само за нас, а и за феновете и хората от клуба. Работим всеки ден, за да постигаме максимално високи резултати и всички да бъдат доволни от това, което правим. За нас този мач е важен и трябва да работим здраво през седмицата, за да го спечелим".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички