Кое е общото между Кристиано Роналдо, Марио Балотели, Неймар, Ашли Коул и Роналдиньо (СНИМКИ)


Кое е общото между Кристиано Роналдо, Марио Балотели, Неймар, Ашли Коул и Роналдиньо (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

3286 0

В света на футбола има много футболисти, които могат да бъдат сравнявани по различни компоненти. Едни си приличат по рекордите, които поставят, други по спечелени трофеи, трети по глупостите, които правят извън терена.

Има и една група футболисти, която включва Кристиано Роналдо, Марио Балотели, Неймар, Ашли Коул и Роналдиньо, а общото между тях може да е само едно - и петимата са ценители на женската красота.

Най-красивите бивши футболни половинки може да видите в специално изготвената от нас галерия.

За суперзвездата на модерния футбол се носят слухове, че е хомосексуален. Кратка справка с "чичко Google" показва обаче, че това не е така. Кристиано може да има почти всяка жена, а големият брой гаджета, с които се е показвал по събития само доказва колко голям ценител е той. Да, в момента си има сериозна приятелка в лицето на Джорджина Родригес, но спомняте ли си какво стана с Ирина Шейк.

Марио Балотели, Неймар, Ашли Коул и Роналдиньо също не са от мъжете, които се задържат много с една жена. Да, последните двама имат бракове зад гърба си, а често хората се чудят как успяха да провалят връзки с толкова красиви жени. Истината е, че те винаги си намират по-красива половинка от предходната.

Втора част на галерията с най-красиви бивши футболни половинки може да видите в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички