Гришо или Федерер: Кой го прави по-добре? (ВИДЕО)


Гришо или Федерер: Кой го прави по-добре? (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg

2532 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров претърпя най-тежката си загуба от Роджър Федерер, като поражението дойде на финала на турнира от сериите АТР 500 в Ротердам. Медиите в Холандия обаче информираха, че часове преди старта на мача българинът се е оплакал от болки в глезена.

Въпреки изразителната победа, Гришо и ФедЕкс показаха страхотен тенис на феновете си в Ротердам, като на няколко пъти изправяха публиката на крака с изумителните си изпълнения. Едно от любимите изпълнения на Димитров е смач с отскок, като този път той надскочи себе си. Българинът отскочи мощно и заби топката с всичка сила в земята при резултат 2:6, 1:3 и точка за пробив пред швейцареца. Минути по-рано обаче Маестрото от Базел също показа, че умее подобни удари, като дори изпълни смача през рамо. Кой според вас го прави по-добре?

По време на битката си днес, двамата демонстрираха и страхотен контрол над ракетата щом става въпрос за печеливши удари по острия диагонал - насладете се:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички