Бивш играч на Арсенал: Насри е тъпак, каза, че може да ме купи, а не пожела да се разберем като мъже

Бившият играч на Арсенал Емануел Фримпонг разкри любопитна история около него и бившият играч на "топчиите" Самир Насри. Двамата се спречкали след мач на лондонския гранд, като френският халф обвинил съотборника си за поражението.

"Играхме срещу Ливърпул и след мача всички дойдоха в съблекалнята, като дори Арсен Венгер не каза нищо. Тогава Насри се изправи и каза, че аз съм виновен за загубата. Разбирам, добре, може да е било така. Мислех си обаче: Как може да обвиняваш играч, който играе втория си мач, в това, че тимът е загубил. Защо въобще един професионалист ще прави такова обръщение към един млад играч?

Арсенал с нова политика: Предлага нов договор на две от звездите си, но без да увеличава заплатите

Ръководството на Арсенал планира да смени политиката си от към увеличаване на заплатите на своите играчи. За това пише днес "The Sun", като издан...

По-късно му се обадих. Казах му, че не ме е страх от него и ако иска може да се разберем като мъже. Ще решим проблемите си. После той напусна Арсенал и отиде в Манчестър Сити. При следващата ни среща на терена той ми каза, че може да ме купи. Ето такъв тъпак е този човек", сподели Фримпонг.

През тази седмица пък новата звезда на Арсенал Никола Пепе разкри изненадващата цел пред него и съотборниците му за настоящия сезон. Каква е тя може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Още по темата

Please select answer!