Арсенал с нова политика: Предлага нов договор на две от звездите си, но без да увеличава заплатите


Арсенал с нова политика: Предлага нов договор на две от звездите си, но без да увеличава заплатите
Снимка: Getty Images/Guliver

3084 0

Ръководството на Арсенал планира да смени политиката си от към увеличаване на заплатите на своите играчи. За това пише днес "The Sun", като изданието твърди, че две от големите звезди на тима ще получат предложение за нов контракт, но не и по-голяма заплата, ако преподпишат.

Става въпрос за нападателите Пиер-Емерик Обамеянг и Александре Лаказет. Към момента бившият нападател на Борусия Дортмунд има договор до лятото на 2021 година, а 28-годишният французин до юни 2022 година.

Изданието пише още, че двамата в момента изкарват по 180 000 паунда, но в новия им договор с отбора ще бъдат сключени сделки за големи бонуси. Най-големият ще е за класиране в Шампионска лига за новия сезон, като е без значение за шефовете дали това ще се случи през Висшата лига или Лига Европа. Освен това са им предложени и бонуси за спечелването на ФА Къп или втория по силва европейски клубен турнир, а също и при отбелязването на определен брой голове.

В началото на този сезон новата голяма звезда на Арсенал Никола Пепе обяви изненадваща цел на "топчиите" за идната кампания. Каква е тя може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички