Сериозни проблеми с контузии мъчат Клоп и Емери преди мача в събота


Сериозни проблеми с контузии мъчат Клоп и Емери преди мача в събота
Снимка: Getty Images/Guliver

8036 0

И през този уикенд английската Висша лига ще ни предложи здрава битка, тъй като Арсенал ще пътува до "Анфийлд", за да премери сили с Ливърпул. Двамата мениджъри обаче имат някои проблеми с контузени играчи, които ще трябва да решат преди старта на срещата.

Големият проблем пред Юрген Клоп е травмата на Алисон Бекер. Бразилецът получи контузия в първия кръг срещу Норич и по думите на Клоп ще отсъства "няколко седмици". Поради тази причина неговото място ще бъде заето от Адриан, който вече изигра два мача за "червените" от началото на сезона. Освен това мърсисайдци няма да могат да разчитат и на Наби Кейта, който също е с травма.

Проблемите за Унай Емери обаче са далеч повече. Цели шестима са под въпрос за двубоя. Ектор Бейерин е с травма и е извън игра до октомври, като същото се отнася и за защитника Динос Мавропанос. Капитанът Гранит Джака и звездата Месут Йозил са под въпрос, но вероятността да играят не е малка според медиите на Острова.

Роб Холдинг пък има травма в лявото коляно, но се очаква да започне пълноценни тренировки днес или утре, а младият халф Емил Смит Роу пропуска със сигурност дербито, като ще започне тренировки с първия тим след седмица или две.

Мениджърът на Арсенал Унай Емери направи много голям комплимент към Юрген Клоп и играчите му. Какво каза испанецът може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички