Никола Пепе разкри изненадващата цел на Арсенал за новия сезон


Никола Пепе разкри изненадващата цел на Арсенал за новия сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

8004 0

Крилото на Арсенал Никола Пепе разкри как протича адаптацията му към английския клуб и какви са целите на "артилеристите" през новия сезон. Оказа се, че лондончани ще се борят за трофея, който през миналия сезон бяха на крачка да спечелят - Лига Европа.

"Всичко е страхотно, защото Унай Емери говори френски, което улеснява общуването ни. Аз съм нов, стратегията и тактиката за мен са нови и това, че мога да получа подкрепата на треньора много ми помага. Сега трябва да науча английски, той ми помага и за това", коментира котдивоарецът, цитиран от официалния сайт на Арсенал.

"Избрах Арсенал, защото е клуб с големи цели: тук мечтаят да се върнат в Шампионска лига. А аз също съм амбициозен човек, така че изборът е логичен. Висшата лига ме привлича, защото е най-добрата лига в света. Нашият план е да спечелим Лига Европа. Искаме да постигнем повече от миналия сезон. Вярвам, че всичко ще ни се получи", каза още 24-годишният футболист. Само преди 2 години обаче той се кълнеше, че би играл само в един английски отбор. Вижте кой е той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички