Легендата Уейн Рууни шокирал играчите си с признание за мъжкото си достойнство


Легендата Уейн Рууни шокирал играчите си с признание за мъжкото си достойнство
Снимка: iStock/Guliver

2529 0

Футболната легенда Уейн Рууни е признал, че има малко мъжко достойнство. Разкритието той е направил като треньор на Ди Си Юнайтед и в опит да мотивира футболистите си, пише "The Sun".

Британската звезда застана начело на американския тим, за който игра до неотдавна, но не успя да им помогне да подобрят резултатите си. Рууни е направил шокиращото признание в съблекалнята след поредна лоша серия на Ди Си Юнайтед. Той е заявил, че малкият п**ис не пречи на многото му любовни връзки, но примерът не е бил разбран от играчите му.

"Беше много смешно. Надяваше се да използва личен пример, за да изглежда, че говори от сърце. Повечето от отбора му обаче останаха озадачени и не разбраха как сексуалният му живот и неговата мъжественост имат общо с това какво се случва на футболния терен", казва пред таблоида осведомен техен източник.

"Някои от младите момчета бяха ужасени. Те не споделят това британско чувство за хумор", допълва той. А ето какъв удар по самолюбието на Рууни нанесе съпругата му Колийн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички