Уейн Рууни отговори на обидата, която Кристиано Роналдо му нанесе


Уейн Рууни отговори на обидата, която Кристиано Роналдо му нанесе
Снимка: Getty Images/Guliver

12799 0

Уейн Рууни даде своя отговор на Кристиано Роналдо, след като португалецът го нарече "плъх" в интервюто, което взриви футболния свят. Португалската звезда говори за критиките, които получаваше от свои бивши съотборници от началото на сезона във Висшата лига, като най-сериозните от тях са именно Рууни и Гари Невил. 

Роналдо разкри, че не може да разбере критиките и предположи, че вече не са му приятели, преди да нарече Руни "плъх". Бившият национал на Англия беше попитан за интервюто, докато присъства на наградите Globe Soccer Awards 2022 в Дубай:

" Кристиано Роналдо е фантастичен играч и, както казах преди, той и Меси са двамата най-добри играчи. И отново, това не е критика. Това, което казах, е, че възрастта идва при всички нас и Кристиано очевидно чувства сега, че най-накрая трябва да се справи с това.

" Очевидно е, че той е дал интервю и то е станало глобално и е странно, някои от коментарите са странни. Но съм сигурен, че Манчестър Юнайтед ще се заеме с това, след като видят целия материал, и ще предприемат каквото трябва.", завърши Рууни. 

Откъсите от дългия разговор на Роналдо с Пиърс Морган продължават да заливат социалните мрежи, а в последното видео, нападателят посочи кой му е фаворит за спечелване на Висшата лига, ако това не направи Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички