Куриоз: Звезда от Висшата лига претърпял операция след "тежък и шумен секс"


Куриоз: Звезда от Висшата лига претърпял операция след "тежък и шумен секс"
Снимка: iStock/Guliver

4208 0

Футболист от Висшата лига, който е със статут на звезда, е получил контузия по време на бурен секс с партньора си. Това разкри известният хирург Аали Шин от Южен Лондон. Той е лекувал въпросния играч, чието име не се споменава. Според Шин сексът, довел до травмата, е бил"тежък и шумен".

Неназованият играч не е пожелал да каже на треньора си при какви обстоятелства се е контузил. Хирургът е успял да го върне в редиците на отбора му само за 4 седмици, съобщава "The Sun".

"Нараняванията на слабините винаги се случват поради усукване и обръщане, но понякога стават при необичайни обстоятелства. Един от водещите играчи във Висшата лига беше насочен към мен от своя клубен лекар.

Той изпитваше силна болка в областта на слабините и ми каза, че е правил тежък и шумен секс с партньора си. Описа подорбно какво се е случило и дори ми показа позата, в която се е случила травмата. Беше необичайно, но полезно.

Оперирах го и той се възстанови напълно за 4 седмици. Две седмици по-късно отбеляза гол във важен мач. Беше ми много благодарен", разказа докторът, цитиран от британския таблоид. А ето кой футболист беше "измъчван" от сексбомба със секс по 12 пъти на нощ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички