Бивш отбор на Божидар Краев се забърка в секс скандал с оргия


Бивш отбор на Божидар Краев се забърка в секс скандал с оргия
Снимка: Скрийншот / Туитър

4583 0

Един от бившите клубове на Божидар Краев - португалският Фамаликао, се забърка в секс скандал, който в момента се разследва от Португалската футболна асоциация. Казусът засяга женския отбор на Фамаликао, и по-конкретно осем футболистки от отбора, участвали в оргия с един от треньорите си.

Осем футболистки участвали в оргия с треньор

През миналия сезон въпросните футболистки отишли в апартамент на свой треньор за организирана оргия, разказва една от участничките пред вестник Publico, която е пожелала да запази анонимност. Тя уточнява, че от клуба не предприели никакви действия, въпреки че имало сигнали за малтретиране.

Едно от момичетата проговори за секс скандала

"Когато разбрах, че много момичета се оплакват, реших да разкажа моя случай с надеждата някой да се сезира", казва момичето пред португалското издание. Поради тази причина е започнато разследване, което да установи какво точно се е случило.

Преди месец отборът на Фамаликао отстрани спортния директор Самуел Коста и треньора Мигел Алфонсо, които са заподозрени в сексуално насилие над състезателки в бившите си клубове.

Подобни новини не са новост в световния футбол. В разгара на пандемията ас на Манчестър Сити призова всички да си стоят по домовете, а после си покани проститутки, предизвиквайки възмущение в цяла Великобритания (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички