Отхвърлен от Б отбора на Барса, а сега - суперзвезда във Висшата лига


Отхвърлен от Б отбора на Барса, а сега - суперзвезда във Висшата лига
Снимка: Getty Images

17327 0

Английският гранд Арсенал се наслаждава на изключителен сезон във Висшата лига, който малцина са очаквали. "Топчиите" са лидер в подреждането с 34 точки, като имат две точки аванс пред действащия шампион Манчестър Сити, който е в ролята на догонващ.

Габриел Мартинели - "диамантът", който блести най-силно за Арсенал

Арсенал има само една загуба след 13 мача, а за силните резултати на отбора големи заслуги има Габриел Мартинели. 21-годишният бразилец започна като титуляр и в 13-те мача до момента, като има пет гола и две асистенции на сметката си.

От беднотията и гангстерите до "Анфийлд": пътят на един недохранен хлапак към голямата мечта

Дубълът на Барселона отхвърля Габриел Мартинели

Любопитното е, че само преди четири години Мартинели е бил отхвърлен от втория отбор на Барселона. Каталунското издание Diario Sport съобщава, че от Б отбора на Барса са имали предложение да вземат невръстния Мартинели, но са отказали, защото не са виждали потенциал в него.

Към днешна дата Мартинели е считан за един от най-талантливите и опасни крила в света, като специализираният портал Transfermarkt го оценява на 60 млн. евро. Подобна съдба на Мартинели има и друга бразилска звезда, която е отхвърлена и без пукната пара, а сега е на върховете на английския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички