Световният шампион, "измъчван" със секс от Памела Андерсън по 12 пъти на нощ (ВИДЕО)


Световният шампион, "измъчван" със секс от Памела Андерсън по 12 пъти на нощ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

75639 0

Световният шампион с Франция от 2018 година Адил Рами е правил секс с популярната канадско-американска актриса Памела Андерсън по 12 пъти на нощ, когато двамата все още бяха заедно. Както е известно пък, Андерсън е един от най-големите секссимволи изобщо по света.

Рами, който към момента е част от състезаващия се в елитната френска Лига 1 тим на Троа, вече имаше близнаци от бившата си половинка Сидони Биемон, когато започна да излиза с Памела Андерсън през 2017 година. Самата Андерсън е популярна с многото си бракове.

Двамата излизаха от 2017 година до 2019 година, когато се стигна до скандална раздяла между тях. Андерсън обвини Рами в това, че ѝ изневерява и заяви, че той живее двоен живот.

Нападателят на Фиорентина Александър Кокорин игра с Рами в руския Сочи през 2020 година и признава, че всъщност Рами е разказвал на съотборниците си доста пикантни неща за сексбомбата, с която бе за период от около 2 години.

"Раим ни е разказвал много интересни неща за Памела Андерсън. Разбира се, всеки бе заинтересован от тяхната връзка и какво е представлявала в леглото. Рами ни каза, че Памела е била най-добрата жена, която е имал в живота си.

Той ни каза още, че той и Памела са правили секс по 12 пъти на вечер" - споделя Кокорин на бившия национал на Украйна Олександър Алиев в чат в Youtube.

"Последните две години от моя живот бяха голяма лъжа. Бях излъгана, оставена да вярвам, че имаме голяма любов. Опустошена съм да разбера в последните дни, че той е живял двоен живот. Той се шегуваше за други играчи, чиито гаджета живееха надолу по улицата в апартаменти - близо до техните съпруги. Наричаше тези мъже чудовища.

Но това е по-лошо. Той е лъгал за всичко. Как е възможно да контролираш сърцата и умовете на две жени така. Сигурен съм, че е имало и други. Той е чудовището" - разказва Памела Андерсън след раздялата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички