"ФК Барселона, нова ера" е най-гледаният спортен документален филм за 2022 година


"ФК Барселона, нова ера" е най-гледаният спортен документален филм за 2022 година
Снимка: Getty Images

4813 0

Документалната поредица за Барселона - "FC Barcelona, ​​A New Era", продуцирана от Barça Studios и чиято световна премиера бе през декември, завърши годината като най-гледаният спортен документален филм в Испания.

Голяма част от това се дължи на стартирането на проекта "360º", което планира промоционално съдържание, насочено към различните аудитории, както в собствените дигитални канали на клуба, така и във външни услуги. Това съдържание беше публикувано, както преди премиерата на сериала, така и в натрупването на всеки епизод.

Друг фактор със сигурност е намесата на самите играчи, както и на Шави Ернандес и Борда на директорите. Комбинацията от всички тези елементи означава, че поредицата не само е хит сред привържениците на ФК Барселона по целия свят, но също така е последвана от футболни фенове и абонати на Prime Video като цяло, както в Испания, така и в чужбина.

"ФК Барселона, нова ера" е документална поредица свързана с последните няколко години в клуба от собствената гледна точка на играчите. Barça Studios перфектно улавя как отборът беше възстановен, как бяха решени финансовите проблеми и как клубът беше върнат на правилната основа след труден период.

Тази вътрешна история започва със съдбовния ден в Лисабон, когато Барса беше победен с 8:2 от Байерн Мюнхен на четвъртфинала на Шампионска лига, и завършва с началото на сезон 2022/23 и пристигането на нови играчи, включително Роберт Левандовски .

Сериалът се състои от пет 30-минутни епизода и беше пуснат ексклузивно и в световен мащаб през декември 2022 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Между бизнеса и футбола - пари ли отказаха Пике от Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички