Барселона пред най-тежката си задача - изправя се срещу най-добрия отбор в Испания!


Барселона пред най-тежката си задача - изправя се срещу най-добрия отбор в Испания!
Снимка: Getty Images

3232 0

Барселона е първият отбор с трофей за 2023 година в Испания, след като спечели Суперкупата на страната в зрелищен турнир и с бой с 3:1 над Реал Мадрид във финала.

 

За да продължи успешната си серия през настоящия сезон, и да може да се бори за още един трофей, "блаугранас" има много тежка задача, изправяйки се срещу най-силния отбор в Испания след подновяването на шампионата след края на Световното - Реал Сосиедад. 

Двата отбора се изправят един срещу друг в четвъртфинална битка за Купата на Краля, като Барселона е в ролята на фаворит според всички платформи за спортни залози и казино игри, като Sesame.bg предлага над 100 пазара за предстоящата среща. 

Кой ще спечели срещата? 

Полуфиналистът се определя в един двубой, което дава сериозно предимство на Барселона в срещата. Каталунците играят у дома и шансовете им да спечелят в редовното време са оценени на 1.58 в "Сезам", а да се класира напред - 1.28. 

Реал Сосиедад обаче не е отбор за подценяване. След Световното отборът е изиграл 7 срещи, печелейки и 7-те - единственият отбор в Испания с подобно постижение. Проблемът пред гостуващата селекция е фактът, че редица играчи не са на разположение за срещата, което обяснява и сериозния висок коефициент за победа на баските - 6.00 в редовното време и 3.75 за класиране напред. 

Да очакваме ли голове? 

В последните си 7 мача Барселона реализира 4 пъти "под 2.5 гола", докато при Реал Сосиедад е честа практика да гледаме мачове без много голове - 2 пъти "над 2.5 гола" в последните 7 срещи. 

Интересен факт обаче е, че в 7 от последните 10 мача между двата отбора са вкарани 3 или повече попадения (както и в 3 от последните 5 мача на "Камп Ноу"). Логично, коефициентите за двете събития са доста близки - 1.80 за над 2.5 и 1.95 за под 2.5 гола в мача. 

Още над 100 разнообразни пазари и високи коефициенти можете да видите в Sesame.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички