"Той е проблемът"! Ясна е причината Лео Меси да не се завърне в Барселона


"Той е проблемът"! Ясна е причината Лео Меси да не се завърне в Барселона
Снимка: GettyImages

4065 0

Известният аржентински журналист - Гастон Едул, сподели мнение, че легендата на Барселона - Лео Меси, няма да се завърне при каталунците след края на приключението си с ПСЖ.

Най-великият футболист, носил фланелката на "лос кулес", напусна "Камп Ноу", за да го смени с "Парк де Пренс" през лятото на 2021-а година.

Изненадващото му оттегляне от любимия му клуб поради тогавашните финансови проблеми остави феновете шокирани. Именно фактът, че аржентинецът напусна на сила испанския гранд остави надежда у запалянковците, че той все пак ще се завърне. Не така обаче смята Едул.

"Връзката между Меси и Лапорта не е добра. Меси обича Барселона, но голямата разлика прави управлението на клуба. Взаимоотношенията между двете страни не приключиха по най-добрия начин", коментира той пред "TyC Sports". 

Твърдението на специалиста потвърди и друг негов сънародник и колега - Родолфо Чинголани, който изрази мнението си по темата.

"Информацията, която имам, гласи, че разбирателството им не е добро и предвид обстоятелствата, Меси няма да се завърне в Барселона", добави той.

Ето какво отговори самият Лапорта на въпрос за завръщането на Меси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички