"Само по този начин имаме шанс срещу Франция": Пламен Константинов разкри как България ще победи


"Само по този начин имаме шанс срещу Франция": Пламен Константинов разкри как България ще победи
Снимка: Guliver/GettyImages

2291 0

Треньорът на българския национален отбор по волейбол - Пламен Константинов, говори пред медиите часове преди срещата на "лъвовете" с Франция от 1/8-финалната фаза на ЕвроВолей 2024. Специалистът посочи, че иска да види същия хъс от възпитаниците по време на мача от груповата фаза със Словения.

Коментарът на Константинов

"Надявам се добрата инерция от предишния мач да продължи и на осминафиналите. Имаме нужда от тази игра, която играхме срещу словенците. Само по този начин имаме шанс срещу настоящия олимпийски шампион да вземем нещо във Варна", сподели Константинов.

"Надявам се всички здравословно най-вече да са добре, защото от самото начало ни подгониха някакви такива проблеми в последния момент. Алекс (Николов) се разболя, в първите два дена беше с този местния вирус, сега е с гърло и е на антибиотици. Знаете, че обикнове състезатели когато влизат във форма стават най-уязвими и всичко каквото се върти им се лепи. Мартин (Атанасов) игра мача със Словения с температура, сега са я овладяли. Теди (Салпаров) също го хвана вируса онзи ден, но при него като чели малко по-бързо вчера са го овладяли лекарския екип. Така че се надявам първото, което ми е най-важно да са здрави за утрешния мач", добави още специалистът.

България завърши на четвърто място в своята група и си осигури среща с Франция. Пред нас завършиха отборите на Украйна, Хърватия и Словакия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Алекс Николов вярва, че България ще победи Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички