Алекс Грозданов преди Франция: Публиката е с нас, но няма инерция, която да ни бута


Алекс Грозданов преди Франция: Публиката е с нас, но няма инерция, която да ни бута
Снимка: Hristo Rusev / LAP.bg

3424 0

Централният блокировач Алекс Грозданов коментира поражението за българския национален отбор по волейбол с 0:3 от Словения. След третата загуба в груповата фаза "лъвовете" завършиха четвърти и на осминафиналите от Европейското първенство по волейбол ще се изправят срещу олимпийския шампион Франция.

Грозданов отбеляза по-силното представяне за отбора ни, но все пак заяви, че въпреки нея поражението с 0:3 си остава и няма от какво да са доволни. Той се насочи и към срещата с Франция, като посочи, че публиката е с България, но и че няма инерция, която да бута отбора.

"Резултатът си е 3:0 и въпреки по-хубавата игра, няма от какво да сме доволни. Да, позитивно е, че се представихме по-силно. Публиката беше невероятна. В Лигата на нациите ние победихме Словения и се виждаше, че те искат да си го върнат. Бяха много нахъсани. Нямаше да ни дадат лесно мача.

Нека сега се възстановим, да изчистим главите и да се подготвим тактически и ментално за Франция. Играем мач за мач. Всеки мач готвим индивидуално. Предимството ни е, че публиката е с нас. Но няма инерция, която да ни бута" - сподели Грозданов.

След мача със Словения пък капитанът Цветан Соколов даде гаранция за България преди Франция на ЕвроВолей 2023.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички