Решават бъдещето на Силвано Пранди до часове


Решават бъдещето на Силвано Пранди до часове
Снимка: https://www.cev.eu/PhotogalleryArchive.aspx

3494 0

Дали Силвано Пранди ще остане начело на националния ни отбор по волейбол, или ще бъде отстранен от поста си - този казус ще бъде решен през утрешния ден, когато Управителният съвет на Българската федерация по волейбол (БФВ) ще се събере на извънредно заседание. 

За срещата в утрешния ден призна вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев, който заяви, че ще подкрепи Силвано Пранди да остане поне до олимпийската квалификация през януари в Германия. Той все пак подчерта, че провал и в началото на другата година категорично ще означава отстраняване на Панди от треньорската позиция и търсене на нов вариант.

"Ще защитавам тезата Пранди да остане за олимпийската квалификация през януари в Германия. С добра мотивация и различно стечение на обстоятелствата имаме шанс за олимпийска квота. При провал ще търсим следващия селекционер за новия олимпийски цикъл", сподели Любо Ганев пред Дарик радио и dsport.bg.

Силвано Пранди от своя страна обяви, че се надява да остане начело на "лъвовете" за предстоящата олимпийска квалификация в Германия. "Ще кажа само, че аз имам договор с БФВ и той включва тази квалификация. А аз уважавам договорните взаимоотношения. Ако от федерацията имат друга идея, не съм запознат. От моя страна, да, аз ще бъда треньор на България", заяви Пранди пред "Тема Спорт".

Както е известно, изваденият от националния отбор Георги Братоев влезе в открит конфликт със Силвано Пранди, а отговорът на италианеца не закъсня, който нападна родния волейболист на два пъти (повече по темата четете тук).

Ще кажа само, че аз имам договор с Българската федерация по волейбол и той включва тази квалификация. А аз
уважавам договорните взаимоотношения
Ако от федерацията имат друга идея, не съм запознат. От моя страна, да, аз ще бъда треньор на БългарияЩе кажа само, че аз имам договор с Българската федерация по волейбол и той включва тази квалификация. А азЩе кажа само, че аз имам договор с Българската федерация по волейбол и той включва тази квалификация. А аз уважавам договорните взаимоотношения. Ако от федерацията имат друга идея, не съм запознат. От моя страна, да, аз ще бъда треньор на България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички