Разстроеният Иван Петков: Проблемът си е в нас, няма какво да коментирам


Разстроеният Иван Петков: Проблемът си е в нас, няма какво да коментирам
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

10976 0

Старши треньорът на женския национален отбор на България по волейбол Иван Петков беше видимо разстроен след поражението от Швеция с 2:3 гейма в 1/8-финалите на Евровопейското първенство по волейбол. 

"Какво да коментирам? То е ясно, че не издържахме физически от гледна точка на това, че и хората отвънка бяха в такова състояние. Проблемите бяха вътре - тези които бяха отвънка ги имаха същите. Няма как да говорим за ротации, да коментираме и случилото се с Паскова, няма смисъл", заяви Иван Петков.

"При всички случаи ние имаме проблем, когато отборът срещу нас започва да играе по-нестандартно - в първия сет успяхме да оберем всичко след това. Гледайки статистиката в атака сме добре, не можахме да се справим на блок, в ситуациите, в които се ротираше, Хак бягаше от Елица, но те играха добре няма какво да се лъжем проблемите бяха при нас"

"Опитахме се да ги предпазим от тези емоции, но явно не съм успял. Предполагал съм, че ще се запазят чисто ментално, но и те са живи хора и ние правим грешки и се поддаваме на някакви емоции. В петия сет водехме в резултата, явно съдбата не беше на наша страна - всичко ще прозвучи като оправдание", категоричен беше Иван Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички