Нася Димитрова преди Световното по волейбол: Трябва да представяме България по най-добрия начин


Нася Димитрова преди Световното по волейбол: Трябва да представяме България по най-добрия начин
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

1978 0

Нася Димитрова, която е една от лидерките на националния отбор на България по волейбол за жени, коментира предстоящото Световно първенство.

„Всяко от момичетата се стреми да постигне най-добрата си форма. Надявам се да се представим на добро ниво, да представяме България по възможно най-добрия начин. Да извлечем максималното от всеки мач и колкото се може по-напред да стигнем", заяви Нася Димитрова.

Тя говори пред БФВ преди двете контроли срещу Полша в петък и събота.

"Още сме в началото на подготовката. Направихме три контроли срещу изключително силния съперник Италия. Видяхме нашите позитиви и слаби места. Тепърва има какво още да изграждаме по време на подготовката. Сега ни предстоят две контроли срещу Полша и се надявам там също да покажем добро лице. Всяко от завърналите се момичета има огромен опит и ще допринесе за по-добрата игра. Не омаловажавам труда на младите. Те се справиха чудесно във ВНЛ. Дано сме по-силни", коментира тя.

"Много ми е тежко да приема тази загуба. Бях с големи очаквания към тях. Те са млади момчета, жадни за победи във всеки мач. Мислех, че ще покажат характер, лъвско лице. Сигурно си имат проблеми в отбора, може би здравословни. Нямам представа. Но ми е тежко, че паднаха", сподели Димитрова относно загубата на мъжкия национален отбор от Мексико. 

"Разбрахме неговата (на Лоренцо Мичели) философия. Има какво да подобряваме според изискванията му и дано работата ни проличи на световното първенство", допълни тя.

А ето какво каза Николай Желязков след краха на мъжкия ни национален отбор на Мондиала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички