Любо Ганев похвали националките: Равностойни сме на най-силните в света


Любо Ганев похвали националките: Равностойни сме на най-силните в света
Снимка: БГНЕС

1962 0

Президентът на Българската федерация по волейбол - Любомир Ганев, поздрави за големия успех женския национален отбор на България. Момичетата на Лоренцо Мичели победиха коравия тим на Полша и след 4 победи през кампанията запазиха мястото си в Лигата на нациите за следващия сезон.

"Казах, че е задължително да останем в Лигата на нациите и благодаря на всички, които изпълниха задачата. Участието ни на турнирите в Анкара, Манила и София е началото за този отбор. Очаквам да ставаме по-силни и да трупаме самочувствие. Показахме, че можем да сме равностойни и на най-силните в света, въпреки че не ги победихме", заяви Ганев от летището в Стокхолм.

"Момичетата сега имат заслужена почивка, след което започва подготовката за Световното първенство. Благодаря на всички фенове, които дойдоха да подкрепят и мъжете, и жените в зала "Арена Армеец". Наскоро казах, че за две седмици София ще е волейбол и така се получи. Българите обичат волейбола!

Сигурен съм, че и двата ни отбора имат потенциал, който тепърва ще развиват. Сега мъжете стартират на турнира в Полша и вярвам, че ще се представят на ниво“, допълни още той.

Ето какво каза и легендарният Христо Стоичков за българските състезателки

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички