Нася Димитрова: Задачата ни е да бием Полша и Доминикана


Нася Димитрова: Задачата ни е да бием Полша и Доминикана
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1818 0

Националната състезателка на България по волейбол - Нася Димитрова, се надява на по-добро представяне от "лъвиците" при предстоящите срещи от Лигата на нациите. Те ще се проведат между 28 юни и 3 юли в София.

"Със сигурност ще бъде много трудно. Отборът ни е доста подмладен, някои от основните състезателки ги няма. Ще се борим за оставане в Лигата на нациите. Това е турнир, в който може да изградим състава през следващите години. Искаме да имаме доста по-добри резултати", коментира 29-годишната Димитрова пред медиите.

Димитрова се надява и на силна подкрепа от страна на привържениците в родната столица.

"Задачата ни е да победим Полша и Доминиканската република, но не само това е нашата цел. Във всеки един мач трябва да даваме максимума от себе си, за да извличаме най-доброто. Трябва да се гради опит в младите в отбора. Огромна чест и привилегията е да играеш за националния отбор през собствена публика. Надяваме са да направим добри мачове и да зарадваме феновете", каза още Нася Димитрова. А какво направиха мъжете срещу Бразилия, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички