Виктор Йосифов: Нормална загуба, нямаме време за вайкане


Виктор Йосифов: Нормална загуба, нямаме време за вайкане
Снимка: FIVB.ch

2090 0

Капитанът на националния ни отбор по волейбол Виктор Йосифов коментира загубата на тима от Сърбия в Лигата на нациите снощи. "Лъвовете" отстъпиха с 2:3 гейма в зала "Арена Армеец" в София.

"Нивото определено е по-високо от мачовете в Китай. Сърбия е отбор от топ ниво, въпреки че им липсваха доста играчи. Такива отбори не прощават леки топки и леки грешки и ако не си на 100 процента, се случва това, което се случи в края на гейма", коментира Йосифов.

"Има много причини защо не успяхме. Такива отбори ти дават малко шансове и ако не се възползваме от тях, те ни наказват. Не бих казал, че нещо им подарихме, такива отбори сами си взимат точките - натискат те и те принуждават да грешиш. Със сигурност имаме и ние много неточности", каза още центърът.

"Не бих казал, че загубата е тежка - нормален мач, загубихме го, забравяме го и нямаме много време да се вайкаме", завърши Йосифов.

Довечера националите ще играят срещу Австралия в пореден мач от група 5 в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички