Салпаров: Полша и Иран няма да ни простят, ако има пропуски


Салпаров: Полша и Иран няма да ни простят, ако има пропуски
Снимка: italy-bulgaria2018.fivb.com/en/

1381 0

Либерото на националния отбор на България по волейбол Теодор Салпаров също не скри задоволството си от победата на тима на старта на Световното първенство по волейбол, на което сме домакин с Италия.

„Хората винаги са ни обичали в тази зала. Изпитвали сме положителни емоции. Финландия е неудобен съперник, но днес се справихме. Това ни даде спокойствие, както и на разпределителя ни Георги Сеганов. Фаворитите в нашата група са Полша и Иран, те няма да ни простят, ако има пропуски. Трябва да мислим позитивно , с победа и пред пълни трибуни.

Лошото е, че нямаме постоянство. Помните, паднахме от Франция, после бихме Канада и Бразилия. Трябва да държим концентрация и така ще се получат нещата.

Срещу Иран – те са най-добрият азиатски отбор. Те са в топ осем на света. И те са тежък съперник, имат неудобен сервис, имат страхотен разпределител, играят добре в защита. Много добре са подредени и се надявам с нашата невероятна публика да победим. Трябва да излизаме концентрираме и да си вземем мачовете”, сподели Теодор Салпаров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички