Капитанът на националния отбор по волейбол с важно предупреждение


Капитанът на националния отбор по волейбол с важно предупреждение
Снимка: cev.eu

5679 0

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Виктор Йосифов бе категоричен, че "лъвовете" са спечелили един "луд" мач, в който са показали част от най-доброто, на което той и съотборниците му са способни. Както е известно, България стигна до изключителен успех с 3:2 над Франция на старта на олимпийската квалификация в Берлин и по този начин си осигури отлична позиция за атака на първото място в група "B" на надпреварата. 

"Беше луд и тежък мач. Бихме един от най-добрите отбори и беше най-добрият ни мач след срещата с Бразилия. Този път взехме своето, за разлика от мача срещу Бразилия. Създадохме им сериозни проблеми и се надяваме да продължим по същия начин", сподели Йосифов след гръмката победа по пътя към Олимпийските игри

Все пак централният блокировач, който записа 5 точки от блок, беше обран в думите си и вярва, че отборът не трябва да лети в облаците, а да запази самообладание и да покачв нивото в своето представяне. 

"Нека не изпадаме в еуфория. Победата е страхотна, но това е само първата крачка. Победата ни дава самочувствие и увереност, че можем да спечелим срещу всеки отбор. Трябва да запазим концентрация и да не позволяваме отпускане. Надявам се да продължим в същия ритъм", каза капитанът. 

Виктор Йосифов също така коментира и състоянието на Сърбия, която изглеждаше неузнаваемо срещу Франция, въпреки че само преди няколко месеца спечели европейския шампионат по волейбол

"Сърбия не игра на ниво срещу Франция, не знам какво им е състоянието. Да не забравяме какви играчи имат - спечелиха европейското първенство преди няколко месеца, може да променят всичко от днес за утре и в следващия мач да излязат по коренно различен начин", каза капитанът. В същото време селекционерът на Франция имаше критични думи към своите след загубата (какво каза - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички