Селекционерът на Франция: Това беше най-слабият ни мач


Селекционерът на Франция: Това беше най-слабият ни мач
Снимка: Cev.lu

5342 0

Селекционерът на Франция Лоран Тили не остана доволен от играта на своите възпитаниците по време на победата на България над "петлите" в петсетова драма в среща от турнира за олимпийска квота в Берлин. "Лъвовете" надделяха, след като на два пъти повеждаха в резултата, а в тайбрека тотално надиграха бившия европейски шампион. 

Все пак Тили разкри, че е доволен от спечелените два гейма, които поставят Франция в добра позиция за класиране към полуфиналите. До момента французите имат 4 точки с победата над Сърбия и точката, завоювана от битката с България. Но Тили е категоричен, че бившият европейски първенец е изиграл най-лошия си мач в последно време. 

"Това беше мач с две лица. Имаше моменти, в които изпълнявахме много добър начален удар и съответно печелехме точки с лекота. България обаче имаше също такива моменти. Истината е, че направихме много грешки както в атака, така и в защита", сподели селекционерът след мача.

"Най-радостното е, че успяхме да спечелим два гейма, въпреки че бяхме извън ритъм. Изиграхме един от най-слабите си мачове и въпреки това спечелихме два гейма. Все още сме в играта, а в този турнир това е най-важното", категоричен бе Тили. Какво очаква капитанът на България от квалификацията за Токио 2020 вижте в тази статия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички