Историческо: Баща и син Тетюхин рамо до рамо в мач на Белогорие (ВИДЕО)


Историческо: Баща и син Тетюхин рамо до рамо в мач на Белогорие (ВИДЕО)
Снимка: http://www.belogorievolley.ru/

1345 0

Шампионът на Русия Зенит Казан нямаше никакви проблеми в срещата си от 25-я кръг на местната Суперлига и спечели гостуването си на Белогорие в Белгород с 3:0 (25:15, 25:22, 25:20). Това бе и 25-та победа за играчите на легендарния треньор Владимир Алекно.

По-интересното в срещата бе това, което домакините сътвориха. Те няма да могат да бъдат изместени от втората позиция, което им позволи в последния мач преди плейофите пред своята публика да направят шоу.

Най-голям интерес предизвика участието в мача на баща и син Тетюхин - Сергей и Павел. Двамата стартираха като титуляри срещата, а 16-годишният Павел бе посрещнат с бурни аплодисменти от близо 5000-те фенове на тима в зала "Космос".

След края на срещата бащата Сергей, който се отчете със седем точки, призна, че този мач е бил много важен за сина му, с който играят на един и същи пост - посрещач.

"Важно бе за него да вземе участие в подобен мач. Той е млад, трябва да усети атмосферата да играеш пред толкова хора. Хареса ми как игра, дори съм очарован", призна гордият баща.

Младата звезда на домакинтие пък записа една точка в актива си при тежката загуба, но заяви след срещата, че е благодарен за дадената възможност от треньорския щаб.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички