"Всеки знае, че е легенда": Алкарас се закани на Джокович, но и призна величието му


"Всеки знае, че е легенда": Алкарас се закани на Джокович, но и призна величието му
Снимка: Getty Images

2447 0

Карлос Алкарас се класира за финала на Уимбълдън, побеждавайки Даниил Медведев с 3:0 сета на 1/2-финала. След края на сблъсъка Карлитос веднага даде интервю, в което коментира не само мача, но и предстоящият си сблъсък с Новак Джокович в решаващата среща от Мейджъра.

Победата над Медведев

"Даниил очевидно не искаше да загуби, той се бори до последната топка, беше невероятен боец и играч. Трябваше да покажа най-доброто от себе си в този момент, в този труден момент трябваше да играя агресивно през цялото време - това беше ключът към затварянето на мача", категорично заяви Алкарас.

Сблъсъкът с Ноле

"Какво да кажа, всички знае, че той е легенда, ще бъде наистина много трудно, но аз ще се боря. Ще вярвам в себе си, ще вярвам, че мога да го победя тук, видях, че той е непобедим от 2013 г. на този корт, така че ще бъде много трудно. Мечтая, откакто започнах да играя тенис, но е много специално да играя срещу Новак, но това е финал, няма време да се страхувам, ще бъда уморен, но ще видим какво ще се случи", добави талантливият испанец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Джокович, след като отстрани Яник Синер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички