Медведев посочи какво отличава Карлос Алкарас от Джокович и Надал


Медведев посочи какво отличава Карлос Алкарас от Джокович и Надал
Снимка: Getty Images

8364 0

Даниил Медведев и Карлос Алкарас ще се изправят един срещу друг на полуфинал на Уимбълдън в петък (14 юли). Непосредствено преди двубоя им руският представител посочи това, което отличава испанския тенисист от величията в спорта като Новак Джокович и Рафаел Надал.

"Мисля, че силата е най-впечатляваща. Когато бе на 17, което всъщност не беше много отдавна, той беше по-малко зрял и по-млад. Всички видяха, че той е невероятен, но всички се чудеха дали ще намери начин да използва правилно същата сила. Той опроверга всички това е невероятно", заяви руснакът пред медиите.

"Ако му дадете лесен удар, то ще сте в беда. При Ноле, Анди [Мъри] и Надал ще получите шанс да се реванширате, но При Карлос няма да има тази възможност. Той е безкомпромисен. Това е най-силната част от играта му и аз ще трябва да се справя с това", допълни още Медведев.

Медведев отстрани американеца Кристофър Юбанкс на 1/4-финала на Уимбълдън, докато Карлос Алкарас се справи с Холгер Руне. И двамата ще изиграят първия си полуфинал в Мейджъра този петък.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Алкарас си пожелае да играе финал срещу Новак Джокович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички