Валверду засне Григор Димитров, докато тренира, без той да знае (ВИДЕО)


Валверду засне Григор Димитров, докато тренира, без той да знае (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4318 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров в момента се подготвя у дома в Монте Карло за предстоящите турнири през месец февруари. Хасковлията се намира на едно от любимите си места за тренировка - популярният кънтри клуб в Монте Карло.

Той води занимания със своя наставник Дани Валверду. Именно специалистът засне българина, докато тренира, без Гришо да е наясно. За съжаление, каченото в социалните мрежи видео е едва няколко секунди и са виждат само два удара на Димитров (можете да видите кадрите по-долу в материала).

Припомняме, че Григор трябваше да участва на три турнира през този месец, но отказа участието си в първия по програма. Това бе състезанието в Монпелие, част от сериите ATP 250.

Така първият турнир за месеца за първата ни ракета ще бъде в Ротердам. Той ще се състои от 13 до 19 февруари, като е част от сериите ATP 500. От 20 до 26 февруари пък е заявил участие в Марсилия (ATP 250).

Българинът се представи достойно на турнирите в Австралия. Въпреки това след Australian Open Григор Димитров отбеляза спад в ранглистата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички