Валверду влезе в "спор" с треньора на Джокович заради... упрек към Григор Димитров (ВИДЕО)


Валверду влезе в "спор" с треньора на Джокович заради... упрек към Григор Димитров (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2694 0

Треньорът на Григор Димитров Дани Валверду влезе в онлайн спор с наставника на Новак Джокович Горан Иванишевич. Причината са думите на Иванишевич, че Димитров е трябвало да залага повече на къси топки срещу Ноле, за да има шансове.

Упрекът към стратегията на Димитров бе адресиран към Валверду, но той се усъмни, че думите на колегата му са предадени правилно. Впоследствие явно се е уверил в това, защото сподели пост в Twitter в отговор към Иванишевич.

Публикацията бе споделено видео от профила на Australian Open - кадрите на най-добрите разигравания със сърбина в тазгодишното издание на състезанието. Самият Валверду пък написа като описание към това:

"Най-добрата точка на Australian Open е срещу Григор Димитров. Движи се като газела (бел. ред. визира Джокович). Горан (бел. ред. в поста името на треньора е оградено около емотикони с иронични ръкопляскания), стратегия за къси топки. Поздравления, Новак Джокович, нивото бе извън класациите за 12-те минали мача. Изпусна само два сета".

По-долу в материала можете да намерите първо въпросното ВИДЕО с най-добрите отигравания, а след това и скрийншот на коментара на Валверду в Twitter. Към момента пък специалистът е с Григор Димитров, който тренира усърдно в Монте Карло (ВИДЕИО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички