Току преди да "преподава" на Уимбълдън: Новак Джокович показа умения на... "Не се сърди човече" (ВИДЕО)


Току преди да "преподава" на Уимбълдън: Новак Джокович показа умения на... "Не се сърди човече" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2660 0

Световният номер 2 Новак Джокович се надява съвсем скоро да си върне лидерската позиция в ранглистата на ATP. Сърбинът я загуби току преди старта на Уимбълдън, след като Карлос Алкарас спечели надпреварата в Куинс, част от сериите ATP 500.

Ноле е определян от мнозина за фаворит за спечелването на трофея в Ол Инглънд Клъб. Той вече преодоля първите два кръга, като за следващ съперник ще има доста по-сериозно име - победителя от двойката Томас Ечевери - Станислас Вавринка.

Проява на Джокович пък набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Тя отново е в развлекателен стил и действията се развиват малко преди Ноле да се изправи срещу австралиеца Джордан Томпсън, когото отстрани във втория кръг.

Сърбинът не загуби сет, но получи достойна за уважение съпротива. Томпсън спечели общо 14 гейма в мача, като във втория сет Новак Джокович трябваше да минава през тайбрек, за да продължи без загубен сет.

А любопитното е, че малко преди срещата Джокович бе уловен от камери да играе популярната игра... "Не се сърди човече". Някои не успя да я разпознаят веднага, но други припознаха любима игра от детството. Вижте кадрите по-долу в материала. Научете повече и за успеха на Джокович над Томпсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички